Vision

Jag lever med visionen att skapa Victory hos människor på både insida & utsida. I mitt företag Victory lifestyle lyckas jag kombinera mina främsta kvalitér och egenskaper för att få andra att växa och skapa skönhet både på insidan och utsidan.

Insidan

Som lifespidercoach i det unika coachingsystemet lifespidersystem , livsspindeln som ger maximal personligutveckling för att bli den bästa versionen av sig själv. Det var när jag själv gjorde min egen livsspindel som jag fick ihop alla puzzelbitar i mitt liv, jag såg vilka mina  starkaste egenskaper är, vad ville göra i livet för att kunna bli den bästa versionen av mig själv. Jag började även känna ett behov och en längtan efter att hjälpa andra att få sin livsspindel för att bli den bästa versionen av sig själv!

Utsidan

Jag är utbildad stylist och har arbetat som scenograf i film, homestylist, projektledare och eventkoordinator och älskar att skapa vackra miljöer hos privatpersoner, företag, film och event.

Som skönhetskonsult/stylist jobbar jag idag som Makeup/Hår/Hud & Fransstylist och även där får jag hjälpa människor att känna sig vackra på utsidan.

Välkommen till Victory lifestyle - Erika Wiktorin